ЦК Виробництва харчової продукції

Технологічного відділення

Циклова комісія  виробництва харчової продукції

Циклова комісія виробництва харчової продукції була створена 1 вересня 1965 року. На сьогоднішній день в цикловій комісії працює 7 викладачів та 2 майстра виробничого навчання.

В цикловій комісії працюють викладачі-методисти, спеціалісти вищої, І та II категорій, які проводять підготовку висококваліфікованих фахівців для сфери ресторанного господарства.

Робота циклової комісії спрямована на вдосконалення навчально-виховного процесу шляхом запровадження новітніх, високоефективних методів підготовки майбутніх спеціалістів на рівні сучасних вимог.

У циклі працює гурток «Господарочка» та клуб «Гостинність». На засіданнях гуртка та клубу студенти вирішують ряд важливих та цікавих проблем, знайомляться з цікавими та діловими людьми, які є випускниками коледжу зі спеціальності «Виробництво кулінарної продукції» та успішними рестораторами міста та області.

Декада циклової комісії проходить як яскраве професійне свято для студентів відділення. Такі заходи, як виставки-презентації кулінарної, кондитерської продукції, сервіровка столів, презентації пошуково-дослідницьких робіт, випуск стінгазет професійної спрямованості, зустрічі та демонстрації майстер-класу з приготування страв, виробів фахівців відомих в місті Хмельницькому; проведення конкурсів професійної майстерності залишаються в пам'яті наших вихованців назавжди.

Проблема, над якою працює циклова комісія - впровадження сучасних методів навчання, які б забезпечили єдність теоретичної та практичної підготовки для формування конкурентоздатного спеціаліста на ринку праці.

Основні завдання циклової комісії:

  1. Впровадження в навчальний процес новітніх технологій навчання;
  2. Розвивати здібності та зацікавленість студентів у вивченні дисциплін професійного циклу; сприяти розвитку творчої активності студентів;
  3. Вдосконалювати систему самостійної підготовки студентів.

Викладацький склад циклової комісії

 

  

Низенко Галина Володимирівна

голова циклової комісії технологічних дисциплін

У 1994 році закінчила Київський національний торговельно-економічний інститут за спеціальністю «Технологія харчування» та отримала кваліфікацію «Інженер - технолог». Має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

В коледжі працює з 2008 року.

 

Викладає дисципліни:

- «Технологія виробництва кулінарної продукції»;

-«Організація виробництва в закладах ресторанного господарства».

Найдук Галина Іванівна

заступник директора з навчальної роботи

викладач вищої категорії, викладач-методист

Закінчила Донецький інститут радянської торгівлі, 1981, технологія і організація громадського харчування (інженер - технолог); Тернопільська академія народного господарства, 2004, менеджмент організацій (магістр з менеджменту організацій).

 

Викладає дисципліну:

- «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»

Назарчук Наталія Миколаївна

завідувач технологічного відділення

викладач першої категорії

Закінчила Київський торговельно-економічний інститут, 27.06.1994, Технологія продукції громадського харчування (інженер - технолог).

Викладає дисципліну:

- «Технологія виробництва кулінарної продукції»

Бойчук Олена Леонідівна

викладач - спеціаліст

Закінчила Хмельницький економічний технікум, 27.06.2004, Виробництво харчової продукції (технік - технолог), Націоналіний університет "Львівська політехніка" - технологія продуктів бродіння і виноробства.

Викладає дисципліну:

- «Кулінарний дизайн», "Технологія виробництва кулінарної продукції", "Спецпредмет - виробництво мучних виробів"


Надворна Неля Едуардівна

викладач вищої категорії

Закінчила Одеський технологічний інститут холодильної промисловості, 1988, Холодильні і компресорні машини і установки (інженер - механік).

Викладає дисципліни:

- «Устаткування ЗРГ»;

-«Процеси та апарати харчових виробництв»;

- «Технічне креслення»

Франків Наталія Іванівна

викладач вищої категорії

Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування у 1997 році за спеціальністю «Технологія громадського харчування» (інженер-технолог).

Викладає дисципліни:

-«Технологія виробництва кулінарної продукції»;

- «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства »;

Бондарчук Катерина Петрівна

викладач II категорії

Закінчила Київський національний торговельно-економічний університет, 21.06.2005, Харчова технологія та інженерія (бакалавр з харчової технології та інженерії); Київський національний торговельно-економічний університет, 20.06.2006, Технологія харчування (магістр з технології харчування, інженер-технолог).

Викладає дисципліни:

-«Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»;

- «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ».

Шулик Людмила Петрівна

майстер виробничого навчання вищої категорії

Закінчила Хмельницький технікум радянської торгівлі, 1971, технологія приготування їжі (технік-технолог)

Ізмайлова Анастасія Дмитрівна

майстер виробничого навчання, спеціаліст

Закінчила Хмельницький торговельно-економічний коледж, 2011 рік, Виробництво харчової продукції (технік-технолог);
Віницький торговельно-економічний інститут за спеціальністю "Харчові технології та інженерія" - бакалавр та магістр.