Дисципліна Технологія вробництва кулінарної продукції
викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник текстів лекцій (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ТЕСТИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник текстів лекцій (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ТЕСТИ для визначення рівня знань здобувачів фахової передвищої освіти (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))