Бойчук Олена Леонідівна

викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу

Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Збірник текстів лекцій (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

ТЕСТИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Збірник текстів лекцій (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

ТЕСТИ для визначення рівня знань здобувачів фахової передвищої освіти (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія