Інформація про відкритий поточний інструктаж

Інформація

про відкритий поточний інструктаж

     3 жовтня 2018 року на приватному підприємстві "Славутич-Поділля" в магазинах Економ № 25 вул. Соборна, 43, на складі-магазині по вул. Шевченка,70, а також в Економі № 6 Проспект Миру, 7 майстром виробничого навчання Кайдановською Софією Францівною  зі студентами  групи ТКД-135проведено відкритий поточний інструктаж на тему:"Підготовка до продажу м'яса, м'ясних товарів; риби та рибних товарів до продажу. Розміщення та викладка товарів" з елементами тренінгу.

     Завдання  відпрацьовували студенти за графіком переміщення. Під час інструктажу перевіряли реквізити цінника; відкривали тару, при цьому зберігали якість товару та якість тари; при підготовці ковбасних виробів до продажу проводили нарізування  прямого та товстого батона. Дотримувалися правил виробничої санітарії та техніки безпеки. Студентам на допомогу підібраний пакет візуального супроводження.

image001

Майстер виробничого навчання демонструє прийом нарізування ковбасних виробів.

 image002

В Економі №25 Підкалюк Денис  перевіряє реквізити цінника

 image003

Відпрацьовує елементи  нарізування  ковбасних виробів Тарханян Давід  в Економі № 6.

 image004   

   Інструктаж відвідала викладач товарознавства продовольчих товарів Митрофанова Н.М. Студенти Ільчишин Владислав та Городецький Назарій вивчають прийоми викладки заморожених м'ясних напівфабрикатів  в складі-магазині.

image005

     Інструктаж відвідали завідувач навчально-виробничої практики Гуменюк С.В., завідувач товарознавчого відділення Панькова Н.П., методист коледжу Терехова Н.П., майстер виробничого навчання технологічного відділення Янюк О. В.