День працівника освіти

У партитурі вічного буття,

Яку ніколи двічі не зіграти,

Є дні, яким судилось забуття,

А є прекрасні, незабутні дати.

 

     Саме така дата цього року припала на 07.10.2018р. Один раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею поломеніють різнобарвні квіти, приходить свято - День працівника освіти.

     У Хмельницькому торговельно-економічному коледжі з нагоди свята 4 вересня організовано та проведено відкритий виховний захід, на якому вшановано працю педагогів, викладачів, працівників освіти, що запалюють вогонь знань, віддають свої сили, розум, чистоту серця та душі студентам навчального закладу.

     «Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нас пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Прийміть від нас щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України. Бажаємо усім вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги!» - так прозвучали слова вдячних студентів зі сцени ХТЕК.

     Дякуємо, студентство, за організований захід та приємні слова!

IMG9237333

IMG9282222

IMG9244111