Екскурсії до закладів ресторанного господарства

     05 лютого 2019 року здобувачі вищої освіти ХТЕК КНТЕУ, група ТХ-118 спільно із майстром виробничого навчання О.В. Янюк взяли участь в екскурсії до закладів ресторанного господарства, що спеціалізуються на широкому асортименті страв, напоїв, кондитерських виробах.  Відвідали такі заклади: мережі піцерії «Мрія», ГРК «Шотландія», кафе-бар «Оріон», кафе «Театральне», їдальні 33, 48. Шеф-кухар піцерії «Мрія»  – Олександр Матвійович розповів здобувачам вищої освіти історію її створення та розвиток.

     Під час більш ніж годинної екскурсії директори ЗРГ ознайомили здобувачі вищої освіти з особливостями організаційної побудови та роботи з персоналом, надали можливість ставити запитання, на які надавали вичерпні відповіді. Студенти мали змогу ознайомитися із технологічним процесом обслуговування споживачів у ресторані, у т.ч. відвідали кухню та підсобні приміщення. Їм було цікаво дізнатися про тонкощі ведення ресторанного бізнесу, можливості проходження навчальної практики та стажування новачків, умови працевлаштування та кар’єрного зростання – від члена бригади ресторану до директора ресторану.

viber image1

viber image2