«Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
21 березня 2019 року на базі Хмельницького торгівельно-економічного коледжу КНТЕУ відбудеться ІІІ Міжвузівська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля».
Запрошуємо до участі у конференції викладачів, рестораторів, студентів.
Мета конференції: обмін інноваційними ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень в галузі індустрії гостинності, розглянути окремі актуальні питання ресторанного бізнесу; показати вплив світових економіко-інтеграційних процесів на розвиток індустрії; соціальну політику та сучасні тенденції в ресторанної справи в на Поділлі, проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства.
Напрями роботи конференції:
- Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу та регіональної кухні як частини туристичної принади Поділля
- Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика
- Інноваційні технології виробництва харчових продуктів.
- Сучасний стан та удосконалення ресторанного сервісу на Поділлі
5.Управління якістю продукції та послуг на підприємстві
- Маркетинг ресторану: стратегія і способи просування на ринку
- Сучасні технології в системі управління персоналом
Організаційний комітет конференції:
Голова- Трішкіна Ніна Іванівна, к.е.н., доцент, Голова Подільської гільдії кулінарів
Члени оргкомітету: Найдук Галина Іванівна, заступник голови Подільської гільдіїкулінарів, заступник директора з навчальної роботи ХТЕК КНТЕУ
Низенко Г.В., голова циклової комісії харчових технологій Франків Н.І., викладач методист циклової комісії харчових технологій
Умови участі у конференції:
Офіційні мови конференції: українська, російська та англійська
До 6 березня 2019 року (включно) надіслати на електронну адресу podolskyguild@ukr.net наступні матеріали:
- тези (назва файлу має бути підписана відповідно до прізвища та ініціалів учасника конференції, наприклад: Соловей В.А._Тези);
- заявку учасника конференції;
- відсканована квитанція про оплату організаційного внеску (наприклад: Соловей В.А._Квитанція).
Вимоги до тез доповідей:
- обсяг тез – не більше 3 сторінок при форматі А4, орієнтація книжкова;
- всі поля – 20 мм.;
- шрифт – Nimes New Roman, кегель – 14;
- міжрядковий інтервал – 1,5;
- абзацний відступ – 1,25 см.;
- вирівнювання по ширині сторінки;
- список літератури – не більше 5 джерел;
- рисунки мають бути скомпоновані у вигляді єдиного об’єкту;
- структура тез: по центру – напрямок конференції (курсивом), прізвище та ініціали автора – справа напівжирними літерами. Нижче – назва установи. Через інтервал – назва тез великими літерами (по центру, напівжирним). Через інтервал – текст. Через інтервал – список використаних джерел (по центру, напівжирним);
- тези не підлягають додатковому редагуванню, тому вони мають бути ретельно перевірені;
- відповідальність за висвітлений матеріал у тезах несуть автори доповідей.
Вартість організаційного внеску складає 150 грн
Організаційний внесок покриває витрати пов’язані з макетуванням та друком збірника, а також поштовою пересилкою усім авторам Збірника тез та Сертифікату учасника конференції.
Приклад оформлення тез доповідей:
Секція: Перспективи розвитку готельно-ресторанного сервісу Поділля
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ
У ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ГУРСЬКА А.П.., студентка групи ГРС–31д
МАРІНЧЕНКО О. І., науковий керівник
доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
Текс, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, текст, [1,с. 54].
Список використаних джерел:
- Железцов А. В. Маркетинг персоналу. Оцінка трудової діяльності / А. В. Железцов // Маркетинг. – 2002. – № 2. – С. 53–64.
Довідки за телефоном:
0985758491 Низенко Галина Володимирівна
Заявка учасника
ІІІ Міжвузівської науково-практичної конференції
«Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»
Прізвище, ім’я, по батькові автора (-ів) |
|
Відомості про наукового керівника (ПІБ, науковий ступінь, вчене звання, посада) заповнюється у разі відсутності наукового ступеня |
|
Напрям конференції |
|
Місце роботи (навчання), науковий ступінь, вчене звання, посада |
|
Контактний телефон |
|
|
|
Поштова адреса |
|