ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

     15 грудня 2020 року  студенти  і викладачі технологічного відділення взяли участь  у  ІІ Міжвузівській науково-практичній конференції «ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ», яка проходила онлайн на базі платформи Meet, у Вінницькому тоговельно економічному коледжі КНТЕУ.
     Модераторами виступили: директор коледжу Волинець О.О. - к.е.н., доцент, заступник директора коледжу з навчальної роботи Тімошенко Н.М. - к.е.н., завідувач навчально-виробничою практикою Кублінська І.І. - к.т.н., завідувач навчально-методичного кабінету Савлук Л.І., директор ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» Савлук О.А., заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Вище професійне училище № 7 Олійник Т.І.
     До конференції долучилися 95 учасників-доповідачів, в тому числі науковців. Серед активних дослідників представлені такі заклади освіти: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Національний університет харчових технологій, Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права, ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ», ВСП «Технологічно-промисловий коледж» ВНАУ, «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості», ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг»ДНЗ «Вище професійне училище № 7" м.Вінниці, ДНЗ "Центр професійно - технічної освіти №1" м.Вінниці.

Учасники змогли підвищити свою кваліфікацію та вдосконалити такі компетентності:

  • маркетингові стратегії підприємств індустрії гостинності;  
  • ІТ-інновації для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу; 
  • методика розробки нового покоління туристичних послуг; 
  • інноваційні технології продукції закладів готельно-ресторанного бізнесу; 
  • сучасні тенденції дизайну та презентації страв та кулінарних виробів;
  • новітнє устаткування підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

1608289337233