Олімпіада з навчальної дисципліни «Макроекономіка»

     19 березня 2021 року на базі циклової комісії (кафедри)  фінансів, обліку і оподаткування ВСП «ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ» було проведено студентську олімпіаду з навчальної дисципліни «Макроекономіка». В олімпіаді прийняли участь студенти групи ФК-41. Проведення олімпіади відбувалось за участі к.е.н., викладача вищої категорії, викладача-методиста Зуб Марії Ярославівни та членів циклової комісії (кафедри)  фінансів, обліку і оподаткування. Завдання олімпіади передбачало виконання тестових, творчих та розрахункових завдань з основних тем макроекономіки. Форма проведення – письмова. Максимальна кількість балів за тестові (30 балів), творчі (50 балів) та розрахункові (20 балів) завдання.

    Згідно з отриманими результатами журі олімпіади (викладачі Зуб М. Я. та Цісар Г. А.) з навчальної дисципліни «Макроекономіка» прийняло рішення визнати переможцями наступних студентів групи ФК-41:

І місце – Гонгалюк Аліна;

ІІ місце – Демчик Крістіна;

ІІІ місце – Кучер Майя та Кривий Юрій;

ІV місце – Лозовий Денис;

V місце – Пасічник Крістіна.

    Участь у студентській олімпіаді – це вже особиста перемога кожного учасника!!! Ми вітаємо переможців олімпіади з навчальної дисципліни «Макроекономіка». Бажаємо  їм подальших успіхів та досягнень, творчих злетів, максимальної комерціалізації знань та міцного здоров’я!!!

00205abd277c2ac660c42611894f516368a9d5cc78cb45f10f18581f9b2eae99