«Технологія виробництва страв з риби»

     Лабораторне заняття - один з найважливіших видів навчального заняття для формування професійних компетентностей молодшого спеціаліста з виробництва харчової продукції. Саме на лабораторному занятті з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачі освіти під керівництвом викладача набувають практичних навичок з організації технологічного процесу, приготуванню кулінарної продукції, роботи з устаткуванням. Виконання лабораторної роботи вимагає від учасників процесу творчої ініціативи, самостійності, глибокого знання і розуміння навчального матеріалу. Інтегрування звичайного лабораторного заняття з інтерактивними технології дозволяє зробити процес навчання більш цікавим, різноманітним, інтенсивним. 24 березня 2021 року викладач Бойчук Олена Леонідівна провела відкрите лабораторне заняття в групі ТХ-123 за темою : «Технологія виробництва страв з риби» в он-лайн режимі із застосуванням Google платформи та додатку Google Meet. Для активізації теоретичних знань студентів застосовувалися інтерактивні вправи: робота в малих групах, гра «Темна скринька», вправи із сервісу Learningapps. Згідно поставлених завдань здобувачі готували страви з риби з поліпшеними характеристиками, а саме з додаванням харчових добавок, які відповідають принципам здорового харчування.

1653962208224964383375268526104175354308093n