Екскурсія «Балтіка»

     2 квітня 2021 року під час навчальної практики відбулася зустріч студентів групи КДР-15 з керуючими підрозділами  приватного підприємства «Балтіка», з яким коледж співпрацює більше 14 років.

     Комерційна директорка Міхалечко Оксана Юріївна познайомила студентів з історією розвитку підприємства, з асортиментом продукції та послугами, які надає підприємство своїм клієнтам. Також, вона поділилась інформацією про роботу що до розширення асортименту, розробки цінової політики.

     Завідуюча виробництвом Новак Людмила Павлівна ознайомила  студентів з роботою виробничих цехів, структурними підрозділами, з асортиментом рибних товарів, з особливостями виробництва власної продукції.

     Особливий інтерес у студентів викликала розповідь лаборанта підприємства Іванової Наталії Олександрівни, про роботу лабораторії, особливості соління, копчення риби, умови та строки зберігання готової продукції та сировини.

     Головний технолог Кухар Наталя Антонівна ознайомила  студентів з асортиментом риби та рибних товарів.

     У травні 2021  році приватне підприємство «Балтіка» відзначило 22-річний ювілей, яке працює під девізом «Смакуйте рибку собі на здоров’я”,  де головний принцип роботи від виробника - до столу споживача.

image001