«Приготування еспресо та кавових напоїв»

     У межах реалізації компетентнісного підходу, підготовки професійно-компетентних фахівців та підвищення якості практичної підготовки здобувачів спеціальності 181 Харчові технології, спеціалізації Виробництво харчової продукції освітньо-кваліфікаційного рівня  - молодший спеціаліст, проведено 28 вересня 2021 року лабораторну роботу з дисципліни «Барна справа» на підприємстві ресторанного господарства, а саме у кав’ярні «KORA».

     Співпраця із стейкхолдерами допомагає майбутнім студентам поглибити знання та вміння, щодо вдосконалення підготовки фахівця, становлення його як компетентного професіонала, глибоко освіченого у своїй галузі знань.

     Лабораторна робота з дисципліни «Основи барної справи»  на тему: «Приготування еспресо та кавових напоїв» відбулася у групі ТХ-121 під керівництвом викладача циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Ольги Янюк.

     Студенти готували то проводи дегустацію таких гарячих напоїв:

  • Еспресо;
  • Американо;
  • Капучино;
  • Лате;
  • Чай вітамін;
  • Гарячий шоколад;
  • Матча синя.

     Варто також відмітити, що майстер-клас по приготуванню демонструвала студентка групи ТХ-122 Дарина Тимуш.

viber20210929135126832