Олімпіада з дисциплін «Економіка підприємства» та «Економіка підприємств різних типів».

     26 листопада 2021 року на базі циклової комісії (кафедри) фінансів, обліку і оподаткування ВСП «ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТОРГОВЕЛЬНО- ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ» на засіданні гуртка «Економіст» було проведено студентську олімпіаду з навчальних дисциплін «Економіка підприємства» та «Економіка підприємств різних типів».
     В олімпіаді прийняли участь студенти групи ТХ-121, ТХ-122, ТХ-125 та ТХ-126.
     Проведення олімпіади відбувалось за участі к.е.н., викладача вищої категорії, викладача-методиста Зуб Марії Ярославівни та викладача вищої категорії, викладача-методиста Гуменюк Світлани Василівни циклової комісії (кафедри) фінансів, обліку і оподаткування. Завдання олімпіади передбачало виконання тестових, творчих та розрахункових завдань з основних тем дисциплін «Економіка підприємства» та «Економіка підприємств різних типів».
     Форма проведення – письмова, онлайн. Максимальна кількість балів за тестові (30 балів), творчі (50 балів) та розрахункові (20 балів) завдання.
     Згідно з отриманими результатами журі олімпіади (викладачі Зуб М. Я. та Гуменюк С. В.) з навчальних дисциплін «Економіка підприємств різних типів» та «Економіка підприємства» прийняло рішення визнати переможцями наступних студентів груп:

Дисципліна «Економіка підприємств різних типів»

Група ТХ-122

І місце – Голота Володимир;
ІІ місце – Тімошков Руслан;
ІІІ місце – Ромах Вячеслав;

Дисципліна «Економіка підприємства»

Група ТХ-121

І місце – Аркава Марія;
ІІ місце – Білик Наталя;
ІІІ місце – Габельчук Ірина, Забурмеха Андрій та Кухар Марʼяна;

Група ТХ-125

І місце – Шелест Сніжана;
ІІ місце – Луцишин Артем;
ІІІ місце – Тачанський Артур та Босак Вікторія;
ІV місце – Кукурудза Максим;
V місце – Нагорський Ілля.

Група ТХ-126

І місце – Жуковський Назар та Лесько ;
ІІ місце – Хома ;
     Участь у студентській олімпіаді – це вже особиста перемога кожного учасника!!! Ми вітаємо переможців олімпіади з навчальних дисциплін «Економіка підприємств різних типів» та «Економіка підприємства». Бажаємо їм подальших успіхів та досягнень, творчих злетів, максимальної комерціалізації знань та міцного здоров’я!!!

0020a5f71135a0f1886a4cac3c803722e7025e58c36c7595799fa668d2186f66