Тонкощі і секрети приготування коктейлів

     Світ коктейлів надзвичайно і фантастично різноманітний. Одні призначені вгамовувати спрагу, другі – тонізувати організм, треті – стимулювати апетит і підвищувати імунітет. Одним із завданням бармена є вміння готувати групу помірних коктейлів та забезпечувати добрий настрій і відпочинок, розвивати культуру споживання напоїв.

     Палітра смакових відтінків коктейлів є надзвичайно різноманітною завдяки використанню різних міцноалкогольних напоїв, вин, лікерів, сиропів, фруктових соків.

     Всі ці особливості вивчають студенти групи ТХ-125 з дисципліни «Основи барної справи» на лабораторних заняттях під керівництвом викладача Ольги Янюк.

viber20220426192335046