Відкриття декади циклової комісії бухгалтерського обліку, фінансів і кредиту

Відкриття декади  циклової комісії бухгалтерського обліку, фінансів і кредиту

В цей день увагою вшануймо, 

Великий труд і мудрість профі

Фінанси й облік  незамінний ,

у будь-якій країні, у будь-якій епосі !!!

    Вже стало доброю традицією з приходом весни відкривати декаду циклової комісії бухгалтерського обліку, фінансів і кредиту ХТЕК КНТЕУ.

    Циклова комісія бухгалтерського обліку, фінансів і кредиту забезпечує популяризацію спеціальності «Фінанси і кредит» та «Бухгалтерський облік»,   розвивають професійні  якості та вміння студентів спеціальності, переконують в актуальності спеціальностей  в сучасних умовах, вселяють віру в успіх студентів та бажання працювати за обраним фахом у майбутньому.

    Серед найбільш важливих аспектів освітньої діяльності є формування високого професійного рівня спеціалістів, який передбачає глибоке знання фахових дисциплін, а також можливість професійної адаптації спеціалістів в умовах нових ринкових економічних відносин з незмінним пріоритетом загальнолюдських цінностей.

    Студенти  спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Бухгалтерський облік» презентували спеціальності, зазначаючи, що це не лише популярна економічна спеціальність, а й майбутній напрям діяльності для тих, хто прагне розкрити таємниці формування економічної інформації, яка використовується для управління підприємством, фінансово-кредитними установами різних організаційно-правових форм власності.

    Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до активної роботи під час проведення декади циклової комісії бухгалтерського обліку, фінансів і кредиту!

IMG2376190318

IMG2380190318

IMG2358190318