«Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

     Вже традиційним стало проведення в нашому навчальному закладі заходів, присвячених міжнародному Дню науки. Так 18 травня 2022 року відбулась VI регіональна науково-практична конференція «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект», модератором якої виступили викладачі циклової комісії діловодства та філологічних дисциплін Олександр Венгер та Наталя Швець. Конференція зібрала студентів, учнів шкіл та молодих науковців Хмельницької області для роботи у двох секціях: "Українська філологія та лінгвокраїнознавство" та "Іноземна філологія та лінгвокраїнознавство".

     У своїх наукових пошуках учасники конференції торкнулись актуальних питань філологічної науки, досліджуючи лінгвокраїнознавчий та професійний аспект української та іноземної філології.

     Нажаль, у зв’язку із воєнним станом, а відтак дотриманням вимог безпеки учасників, молоді науковці були позбавлені можливості очного виступу, проте за результатами роботи конференції було видано збірник тез, який буде розіслано у різні куточки не лише нашого регіону, але й закордон.

viber111