Привітання з Днем працівника освіти

image002

     Сьогодні покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства. Адже, саме освітяни своєю працею формують щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження.

      У наш з Вами непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність за освітній процес молодого покоління українців, а отже Ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. Саме  Ваш високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи.

      Саме сьогодні ми з вами вносимо визначальний вклад у розвиток та відновлення нашої України. Наше основне завдання - сформувати нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

      В цей святковий день прийміть щиру вдячність за Вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

     Освітній процес допомагають здійснювати завідувач господарством, гуртожитком; лаборанти і секретарі; бухгалтери; прибиральники, двірник, сантехніки, чергові коледжу та гуртожитку. Дякую, шановні колеги, за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю!

      Бажаю Вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

      Миру та перемоги!

Директор ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»,

 Світлана Гребінська