ІІІ пленум та нарада голів обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України

     28 грудня 2022 року в приміщенні  Будинку ФП   області      відбувся   черговий пленум   обласної організації  Профспілки працівників освіти і науки України на якому було розглянуто питання «Про  особливості діяльності Хмельницької обласної організації  Профспілки працівників освіти і науки України та її організаційних ланок під час воєнного стану». З інформацією виступив голова Хмельницького обласної організації  Профспілки Анатолій Яримюк.

         В роботі пленуму брали  участь директор Департаменту освіти, науки, молоді та спорту  Хмельницької ОДА Басюк Д.І. та начальник Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Олійник В.Ц.

      Того ж дня відбулося чергове засідання президії Хмельницької обласної організації  Профспілки працівників освіти і науки,   на якій був затверджений план основних заходів обласної організації Профспілки на перше півріччя 2023 року.

      Після пленуму відбулась нарада голів  обласної організації  Профспілки працівників освіти і науки України на якій були розглянуті поточні питання діяльності Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

     Представниками від ВСП «ХТЕФК ДТЕУ» на пленумі були присутні Тетяна ВЕРХОГЛЯД-ГЛОВЮК – голова первинної профспілки працівників коледжу та Ольга ЯНЮК – профспілкової організації студентів.

 viber20230105200344988