Дисципліна Інформатика(Інформатика і комп'ютерна техніка)_181Харчові технології(Виробництво харчової продукції)
Викладач циклової комісії інформаційних технологій та природничо-наукових дисциплін.
Конспект лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів навчання з дисципліни (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендаціїї для практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Перелік питань підсумкового контролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тестовий контроль знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))