Головна
Загальна інформація
Діючі положення
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Ми в соцмережах
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Акредитація
Ліцензування
Структурні підрозділи
Відділ кадрів
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник ДТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Наші студенти
Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Фотогалерея
Відеогалерея
Династії коледжу
Зворотний зв'язок
Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Меню
Авторизація
Головна
Новини
Роботодавцю
Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Бакалавру
Рецензії стейкхолдерів
Інформаційний пакет ОПП
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Виробнича практика
Вибіркові компоненти
Обов'язкові компоненти
Анкетування здобувачів вищої освіти
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Студенту
Анкетування здобувачів освіти
Права та обов’язки студентів
Скринька довіри
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Служба психологічної підтримки
Виховна робота
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Запобігання та виявлення плагіату
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Бібліотека підручників
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Вступнику
Дні вступника
Вступна кампанія
Інформація про ОПП
Співбесіда
Розклад проведення співбесіди 2025
Результати співбесіди 2025
Рейтинг вступників 2025
Списки зарахованих студентів 2024
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
Відділення курсової підготовки
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація для випускників коледжу 2024
Проєкти ОПП
Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
Опитування
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Електронна заява
Випускнику
Опитування випускників
Загальна інформація
Діючі положення
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Ми в соцмережах
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Акредитація
Ліцензування
Структурні підрозділи
Відділ кадрів
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник ДТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Наші студенти
Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Фотогалерея
Відеогалерея
Династії коледжу
Зворотний зв'язок
Контакти
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Новини
Роботодавцю
Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Бакалавру
Рецензії стейкхолдерів
Інформаційний пакет ОПП
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Виробнича практика
Вибіркові компоненти
Обов'язкові компоненти
Анкетування здобувачів вищої освіти
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Студенту
Анкетування здобувачів освіти
Права та обов’язки студентів
Скринька довіри
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Служба психологічної підтримки
Виховна робота
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Запобігання та виявлення плагіату
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Бібліотека підручників
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Вступнику
Дні вступника
Вступна кампанія
Інформація про ОПП
Співбесіда
Розклад проведення співбесіди 2025
Результати співбесіди 2025
Рейтинг вступників 2025
Списки зарахованих студентів 2024
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
Відділення курсової підготовки
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація для випускників коледжу 2024
Проєкти ОПП
Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
Опитування
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Електронна заява
Випускнику
Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Головна
/
Заміна занять
Заміна занять
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
про заміну навчальних занять
17 ЛИСТОПАД 2025 року, ПОНЕДІЛОК, ЗНАМЕННИК
Група
Пара
Дисципліна, яка замінюється
Ауд.
Дисципліна, якою замінюється
Ауд.
Причина заміни
Назва
Викладач
Назва
Викладач
ЛМ-5
2
10
15
виробнича необхідність
5
Математика
Манзюк Т.В.
8
виробнича необхідність
ХТ-142
4
нк
24
виробнича необхідність
5(3)
Фізика і астрономія
Міхалець О.В.
22
виробнича необхідність
ХТ-143
1
Біологія і екологія
Кекель Н.В.
29
виробнича необхідність
ФК-51
2
Фізичне виховання
Ячмінь В.І.
с/з
Безпека життєдіяльності
Нарольська С.А.
21
виробнича необхідність
4
Соціологія
Гуцалюк Ю.С.
28
Фінанси, гроші та кредит
Бушовська Л.Б.
28
вичитано
ОО-12, ОМ-28
1
Математика
Лучицька Н.Ю.
9
виробнича необхідність
2
Громадянська освіта
Березинець В.В.
ч/з
виробнича необхідність
ООб-11
2
Фізичне виховання
Бродзянський Д.А.
с/з
виробнича необхідність
МД-5
4
Основи товарознавства
Лехман О.І.
12
Математика
Манзюк Т.В.
12
виробнича необхідність
ПБ-10
3
нк
14
виробнича необхідність
5
Хімія
Кекель Н.В.
2
виробнича необхідність
ХТ-141
1
Гігієна і санітарія
Надворна Н.Е.
ТВКП
Бойчук О.Л.
5
лабораторне заняття
2(4)
Основи здорового харчування
Низенко Г.В.
ГРС-5
2,3
Математика
Манзюк Т.В.
21/4
виробнича необхідність
ГРС-4
5
Організація готельного господарства
Петришена О.Д.
16
виробнича необхідність
ЛМ-3
5
Електронний бізнес
Забурмеха Л.В.
18
виробнича необхідність
АП-2
2
15
18
виробнича необхідність
МД-3
5
Маркетингова товарна політика
Марчк Д.М.
12
виробнича необхідність
ОО-10
2
Статистика
Зуб М.Я.
14
Вища математика
Ткачук О.І.
14
вичитано
ООб-7
6
Фінансовий облік
Гриценко О.М.
4
виробнича необхідність
ФК-48
1
Вища математика
Лучицька Н.Ю.
9
Фінанси підприємства
Смоленюк Р.П.
8
виробнича необхідність
5
Інформаційні системи
Вознюк О.О.
15
виробнича необхідність
ХТ-135
3,4(1,2)
Основи барної справи
Франків Н.І.
5
лабораторне заняття
ХТ-134
1
Організація виробництва
Янюк О.В.
18
Економіка підприємства
Гуменюк С.В.
18
виробнича необхідність
3
ТБКВ
Бойчук О.Л.
8
Економіка підприємства
Гуменюк С.В.
8
виробнича необхідність
ХТ-133
2(4)
ТБКВ
Бойчук О.Л.
8
Організація обслуговування
Франків Н.І.
8
виробнича необхідність
ХТ-140
3
Гігієна і санітарія
Бойчук О.Л.
12
виробнича необхідність
ООбс-10
3
нк
ч\з
виробнича необхідність
ФК-49
1,2
Навчальна практика
Вознюк О.О.
10
3,4
Навчальна практика
Лучицький О.Ю.
10
×
Додати дисципліну
Редагувати дисципліну
Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно
×
Додати тему
Редагувати тему
Найменування теми
Спеціальність
Не обрано
073 Менеджмент (Логістичний менеджмент) (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (З)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Агробізнес та підприємництво) (Д)
241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та управління бізнесом (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (Д)
076 Підприємництво та торгівля ОПП «Агробізнес та підприємництво» (Д)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) Перший (бакалаврський) рівень (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (З)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Інформаційна діяльність підприємства) (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (Д)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (Д)
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно
×
Видалити дисципліну
Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну
успішно видалено.
×
Видалити тему
Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему
успішно видалено.
×
Мої зображення
Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
100px X 100px
320px X 320px
800px X 800px
Заголовок зображення
Файл зображення
0%