Дисципліна (ХТ) ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ
Голова циклової комісії Фінансів, обліку і оподаткування
Конспект лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Різнорівневі тестові завдання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тестові завдання для контролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))