Нестерук Галина Володимирівна

Голова циклової комісії Фінансів, обліку і оподаткування

Конспект лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання результатів знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Різнорівневі тестові завдання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тестові завдання для контролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія