Дисципліна Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
Завідувач відділення підприємництва та технологій, викладач
Екзаменаційні білети (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Лекції (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Питання для самоконтролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Різнорівневі завдання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тести (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))