Янюк Ольга Володимирівна

Завідувач відділення підприємництва та технологій, викладач

Екзаменаційні білети (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Лекції (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Питання для самоконтролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Різнорівневі завдання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тести (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія