Дисципліна Українська мова (за професійним спрямуванням) спеціальність 181 Харчові технології (група ХТ-135)
Голова циклової комісії філологічних дисциплін, викладач
Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник тестів для поточного контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Питання для підготовки до підсумкового контролю знань студентів (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))