Петришена Олена Дмитрівна

Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лекційних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Структурно-логічна схема (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія