Терехова Наталія Петрівна

Викладач циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування

Критерії оцінювання Бухгалтерський облік (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Навчальний контент дисципліни Бухгалтерський облік Опорний конспект (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Опис дисципліни Бухгалтерський облік (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Підсумкові тестові завдання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Перелік питань для підсумкового контролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Семінарські заняття (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія