Дисципліна Бухгалтерський облік
Викладач циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування
Критерії оцінювання Бухгалтерський облік (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Навчальний контент дисципліни Бухгалтерський облік Опорний конспект (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Опис дисципліни Бухгалтерський облік (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Підсумкові тестові завдання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Перелік питань для підсумкового контролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Семінарські заняття (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))