Дисципліна Етнічні кухні
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, канд. екон. наук
Конспект лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт ХТ-133,134 (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт ХТ-135 (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тести (контрольний підсумковий захід) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))