Антошкова Наталія Анатоліївна

Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, канд. екон. наук

Конспект лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт ХТ-133,134 (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт ХТ-135 (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тести (контрольний підсумковий захід) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія