Виробництво харчової продукції( на основі: повної загальної середньої освіти)2025/2028 н.р
Виробництво харчової продукції( на основі: базової середньої освіти)2025/2029 н.р
Вибіркових освітніх компонентів освітньо-професійної програми «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» 2025/2028 н.р
ООП «Підприємництво, торгівля та управління бізнесом» (2025 рік)
ООП «Агробізнес та підприємництво» (2025 рік)
Освітньо-професійний ступінь "фаховий молодший баалавр", ОПП Облік і оподаткування (на основі базової середньої освіти)
Освітньо-професійний ступінь "фаховий молодший бакалавр", ОПП Оціночна діяльність (на основі базової середньої освіти)
Освітньо-професійний ступінь "фаховий молодший бакалавр", ОПП Фінанси і кредит (на основі базової середньої освіти)
Освітньо-професійний ступінь "фаховий молодший бакалавр", ОПП Фінанси і кредит (на основі повної загальної середньої освіти)
Рівень вищої освіти-(перший) бакалаврський, ОПП Облік і оподаткування (на основі повної загальної середньої освіти)
Рівень вищої освіти-(перший) бакалаврський, ОПП Облік і оподаткування (на основі молодшого спеціаліста/фахового молодшого бакалавра)