Новини та анонси

«Готельно-ресторанний комплекс: стратегія та способи просування закладу»

22.11.19 р.
     За ініціативою членів Подільської гільдії кулінарів на базі...
Далі

«НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА»

22.11.19 р.
     22 листопада 2019 р. у групі ТХ-120 майстром...
Далі

День свободи та гідності

21.11.19 р.
   21 листопада 2019 року студенти ІІІ курсу групи ОМ-20...
Далі

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА – ЯК ЧИННИК ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЇ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У ХТЕК КНТЕУ

21.11.19 р.
     Навчальна практика – частина освітнього процесу, під час...
Далі

«КРАЩИЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ»

21.11.19 р.
     21 листопада 2019 р. у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі...
Далі

«Ярмарок професій»

21.11.19 р.
ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ-МОЖЛИВІСТЬ ОБРАТИ СВОЮ МАЙБУТНЮ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ      Допомогти свідомо обрати...
Далі

Вечір пам'яті «Запалимо свічки»

21.11.19 р.
     Кожен народ має свою власну історію, історію, яку...
Далі

Голодомор

21.11.19 р.
У вінок світлої пам’яті жертв Голодомору-геноциду і сталінських репресій        Традиційно,...
Далі

Ярмарка професій

20.11.19 р.
     14 листопада 2019 року у Будинку творчості для...
Далі

«Сучасні технології в ресторанному господарстві»

20.11.19 р.
     20 листопада 2019р. відбулося засідання круглого столу «Сучасні...
Далі

«Перші кроки»

19.11.19 р.
     19.11.2019 Відбулася виставка-розпродаж кондитерських виробів  «Перші кроки», де вперше...
Далі

Практичне заняття від сомельє

19.11.19 р.
     На запрошення  викладачів циклової комісії харчових технологій  шеф-сомельє...
Далі