«Підготовка до обслуговування»
28.03.2018р. в групі ТХ-112 відбулось відкрите семінарське заняття із використанням інтерактивних технологій з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», на тему: «Підготовка до обслуговування».
За структурою заняття складалось із двох частин: міні-конференції та майстер-класу з підготовчого етапу до обслуговування споживачів.
На конференції були заслухані доповіді студентів, які досліджували сучасні концепції організації споживачів, матеріально-технічне оснащення торговельних приміщень закладів, які функціонують в м. Хмельницькому.
Під час майстер-класу студенти демонстрували як теоретичні знання, так і практичні вміння та навички з підготовки предметів сервірування і сервірування столу до обслуговування споживачів.