Інформація про відкритий поточний інструктаж
Інформація
про відкритий поточний інструктаж
3 жовтня 2018 року на приватному підприємстві "Славутич-Поділля" в магазинах Економ № 25 вул. Соборна, 43, на складі-магазині по вул. Шевченка,70, а також в Економі № 6 Проспект Миру, 7 майстром виробничого навчання Кайдановською Софією Францівною зі студентами групи ТКД-135проведено відкритий поточний інструктаж на тему:"Підготовка до продажу м'яса, м'ясних товарів; риби та рибних товарів до продажу. Розміщення та викладка товарів" з елементами тренінгу.
Завдання відпрацьовували студенти за графіком переміщення. Під час інструктажу перевіряли реквізити цінника; відкривали тару, при цьому зберігали якість товару та якість тари; при підготовці ковбасних виробів до продажу проводили нарізування прямого та товстого батона. Дотримувалися правил виробничої санітарії та техніки безпеки. Студентам на допомогу підібраний пакет візуального супроводження.
![]()
Майстер виробничого навчання демонструє прийом нарізування ковбасних виробів.
![]()
В Економі №25 Підкалюк Денис перевіряє реквізити цінника
![]()
Відпрацьовує елементи нарізування ковбасних виробів Тарханян Давід в Економі № 6.
Інструктаж відвідала викладач товарознавства продовольчих товарів Митрофанова Н.М. Студенти Ільчишин Владислав та Городецький Назарій вивчають прийоми викладки заморожених м'ясних напівфабрикатів в складі-магазині.
![]()
Інструктаж відвідали завідувач навчально-виробничої практики Гуменюк С.В., завідувач товарознавчого відділення Панькова Н.П., методист коледжу Терехова Н.П., майстер виробничого навчання технологічного відділення Янюк О. В.