Відпрацювання умінь та навиків з приготування холодних страв та закусок
Відпрацювання умінь та навиків з приготування холодних страв та закусок
Приготування холодних страв та закусок, мають невід’ємну частину та значення у харчуванні людини. Для їх приготування використовують продукти різноманітні як такі - овочі сирі і варені, гриби, м'ясо, рибу, яйця, сир, ковбасні вироби, зелень. Різноманітність продуктів, гострий смак, гарне оформлення збуджують апетит, поліпшують засвоюваність їжі, стимулюють діяльність травних залоз, тому для приготування холодних закусок здобувачі вищої освіти приділяють високу компетентність.
Варто зазначити, що студенти групи ТХ-117 під час приготування холодних страв та закусок проявили себе справжніми професіоналами. Адже приготували такі холодні закуски: салат з оселедця, рулетики з шинки фаршировані грибним салатом, салат «Хмельницький», риба під маринадом та ін.