Згідно навчального плану розпочалась навчальна практика в групі ХТ-137
Метою і основними завдання вивчення освітнього компонента
«Навчальна практика» є формування у здобувачів освіти професійних
компетентностей як майбутніх фахівців в сфері виробництва ресторанної
продукції та ресторанного бізнесу.
В групі ХТ-137 проведено практичні заняття та відпрацьована практика
на підприємствах базах практики піцерія «Мрія», ГРК «Sobkoff», «Scotland»,
«Sirius» згідно з основними завдання вивчення освітнього компонента
«Навчальна практика», де метою є формування практичних навичок з
первинної обробки овочів, риби, м’яса, птиці та приготування страв з них,
набуття навиків з виконання перерахунку сировини, розрахунок енергетичної
цінності продуктів харчування, мають уміти здійснювати подачу готових
страв.
Проходження навчальної практики здобувачами освіти II курсу
відповідає освітньо-професійній програмі практики, програма практики
виконується в повному обсязі, здобувачі освіти зарекомендували себе як
старанні, відповідальні майбутні працівники закладів ресторанного
господарства.