ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ГРУПІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ХТ-134

Здобувачі освіти підготували звіти з практично підготовки з навчальної дисципліни «Виробнича практика», та презентували ророблені презентації в яких підвели підсумки проходження практики.

Здійснена мрія здобувачів освіти та втілення її у майбутню справу життя – це перемога та робота усієї нашої педагогічної команди коледжу і циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, безпосередньо і куратора групи Світлани ОСЯК та керівника практики Олени ПЕТРИШЕНОЇ.

Мета та завдання виробничої практики виконані:

- здобувачі освіти впевнені в собі і зростають як кваліфіковані працівники;

-здобули та мають професійні навички з професії кухар;

- вбачають себе в майбутньому працівниками галузі ресторанного господарства (викладачі та наставники баз-практики привили любов до обраної професії);

Screenshot6

Screenshot7