НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ I КУРСУ ГРУПИ ХТ-138
Навчальна практика проходить у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» в навчальній лабораторії №5 проведено вступний інструктаж з тем заннять з практичної підготовки за робочою навчальною програмою з навчальної дисципліни «Навчальна практика».
Практика проходить на провідних підприємствах міста та області базами практики є: піцерія «Мрія», ресторан «Sobkoff», їдальня «Сіріус Екстружен», ГРК «Арден Комфорт», їдальня «KRL Bus», ресторан «Янісоль».
Кожна страва, що вдало приготовлена нашими здобувачами освіти - це самоствердження та здійснена мрія, перемога кожного здобувача освіти, разом з тим і наша як наставників, а саме куратора групи Нелі НАДВОРНОЇ та керівника практики Олени ПЕТРИШЕНОЇ, також і всього педагогічного колективу коледжу і циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Мета навчальної практики виконана:
- здобувачі впевнені в собі, як кваліфіковані працівники;
- мають професійні навички з професії кухар;
- планують в майбутньому стати працівниками галузі ресторанного господарства (викладачі та наставники баз-практики привили любов до професії);