ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ВСП «ХТЕФК ДТЕУ» ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ

10 вересня 2025 року здобувачі освіти ВСП «ХТЕФК ДТЕУ» за ОПП «Виробництво харчової продукції» груп ХТ-133, 134, 135, 136, 137 в рамках вивчення дисципліни «Економіка підприємств» мали змогу зустрітися і поспілкуватися зі стейкхолдером, бізнесменом, випускником Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ), висококваліфікованим фахівцем та ентузіастом харчової галузі – Паламарчуком Богданом Васильовичем. Зустріч з ФОП Паламарчук Б. В. торгова марка «ТІСТО» була організована викладачем дисципліни «Економіки підприємств», к.е.н. – Зуб М.Я. На заході була присутня директор коледжу, к.е.н. – Гребінська С.І. та викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу (Низенко Г.В., Бойчук О.Л., Петришина О.Д. та ін.). Метою даного заходу було – формування у здобувачів освіти фахових компетентностей з прикладної економіки, здатних володіти економічним мисленням, теоретичними знаннями та практичними навичками, необхідними для розв’язання спеціалізованих виробничих завдань у харчовій галузі для підвищення ефективності функціонування підприємств в умовах російсько-української війни.
У своєму виступі Паламарчук Богдан Васильович зазначив, що збереження та посилення позицій вітчизняних підприємств харчової галузі на ринку та забезпечення достатнього рівня конкурентоспроможності стає можливим лише за умови активізації їх інноваційної діяльності, виготовлення продукції на основі використання сучасного техніко-технологічного забезпечення, оновлення її асортименту та поліпшення якісних характеристик. Слід зазначити, що здобувачі освіти набули неоціненного практичного досвіду як будувати свій бізнес у харчовій галузі в умовах війни; дізналися, яких помилок не варто допускати власникам підприємств та як вміння позиціонувати себе, свою продукцію, а також здатність комунікувати з клієнтами забезпечуватиме зростання прибутку.
Ми щиро вдячні – Паламарчук Б. В. за сприяння покращити якість освіти майбутніх випускників спеціальності «харчові технології». Дякуємо ЗСУ – за можливість студентам навчатися, а українському бізнесу – розвиватися.

photocollagepng