ВСТУПНИЙ ІНСТРУКТАЖ В ГРУПІ ХТ-137 НА ТЕМУ «СТРАВИ З ЯЄЦЬ ТА СИРУ»

Вступний інструктаж - є потужним мотиватором практичної підготовки та професійного мислення, пізнавальної активності, комплексного вивчення різних сторін діяльності здобувачів освіти та реалізації їх власних можливостей у професійній діяльності.

Основною дидактичною метою професійної підготовки під час вступного інструктажу є сприйняття і усвідомлення нової навчальної інформації яке дублюється особистим показом по виконанню нових  прийомів практичної діяльності, формування умінь з практичного виконання  приготування страв з яєць та сиру.

Під час вступного інструктажу майстер виробничого навчання Олена ПЕТРИШЕНА провела пояснення і особистий показ який поєднується з інтерактивними вправами: гра «Хто найспритніший», «Картки завдання», рефлексія у вигляді завдань у додатку LearningApps, Kahoot використання робочого зошиту-звіту з навчальної практики, презентація до заняття, відео матеріал.

Screenshot28

Screenshot29PicsartAiImageEnhancer