НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ III КУРСУ ГРУПИ ХТ-137

Навчальна практика проходить у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» майстром виробничого навчання проведено всупний інструктаж з безпеки праці та життедіяльності під час з практичної підготовки з навчальної дисципліни «Навчальна практика».

Навчальна практика проходить на провідних підприємствах ресторанного бізнесу – Сімейна ресторація «Мрія», ресторан «Sobkoff», їдальня «Сіріус Екстружен», «KL BUS», ГРК «Арден Комфорт», ресторан «Янісоль», «Тераса», «Стумарі», .

Професійне самоствердження чи здійснена мрія або ж перемога кожного здобувача освіти  - це разом з тим і наша як наставників, а саме куратора групи та керівника практики Олени ПЕТРИШЕНОЇ, також і циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

 Мета навчальної практики виконана:

- здобувачі набули професійних навиків з приготування страв;

- набули вмінь виконувати подачу страв з застосуванням модних віянь світової кулінарії;

- здобувачі освіти планують стати працівниками в галузі ресторанного господарства (викладачі та наставники баз-практики привили любов до обраної професії);

Screenshot30

Screenshot31

Screenshot32

Screenshot33

Screenshot34

Screenshot35