НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ III КУРСУ ГРУПИ ХТ-137
Навчальна практика проходить у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» майстром виробничого навчання проведено всупний інструктаж з безпеки праці та життедіяльності під час з практичної підготовки з навчальної дисципліни «Навчальна практика».
Навчальна практика проходить на провідних підприємствах ресторанного бізнесу – Сімейна ресторація «Мрія», ресторан «Sobkoff», їдальня «Сіріус Екстружен», «KL BUS», ГРК «Арден Комфорт», ресторан «Янісоль», «Тераса», «Стумарі», .
Професійне самоствердження чи здійснена мрія або ж перемога кожного здобувача освіти - це разом з тим і наша як наставників, а саме куратора групи та керівника практики Олени ПЕТРИШЕНОЇ, також і циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Мета навчальної практики виконана:
- здобувачі набули професійних навиків з приготування страв;
- набули вмінь виконувати подачу страв з застосуванням модних віянь світової кулінарії;
- здобувачі освіти планують стати працівниками в галузі ресторанного господарства (викладачі та наставники баз-практики привили любов до обраної професії);
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()