НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ III КУРСУ ГРУПИ ХТ-137
У ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» навчальна практика в групі ХТ-137 з навчальної дисципліни «Навчальна практика».
Навчальна практика проходить на провідних підприємствах ресторанного бізнесу – Сімейна ресторація «Мрія», ресторан «Sobkoff», їдальня «Сіріус Екстружен», «KL BUS», ресторан «Янісоль», «Тераса».
Професійне самоствердження чи здійснена мрія або ж перемога кожного здобувача освіти - це разом з тим і наша перемога, як наставників, а саме куратора групи та керівника практики Олени ПЕТРИШЕНОЇ і циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Мета навчальної практики виконана:
- здобувачі набули професійних навиків з приготування страв;
- набули вмінь з подачі страв з застосуванням модних віянь світової кулінарії;
- здобувачі освіти планують стати працівниками в галузі ресторанного господарства (викладачі та наставники баз-практики привили любов до обраної професії);
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()