НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ III КУРСУ ГРУПИ ХТ-137

У ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» навчальна практика в групі ХТ-137  з навчальної дисципліни «Навчальна практика».

Навчальна практика проходить на провідних підприємствах ресторанного бізнесу – Сімейна ресторація «Мрія», ресторан «Sobkoff», їдальня «Сіріус Екстружен», «KL BUS», ресторан «Янісоль», «Тераса».

Професійне самоствердження чи здійснена мрія або ж перемога кожного здобувача освіти  - це разом з тим і наша перемога, як наставників, а саме куратора групи та керівника практики Олени ПЕТРИШЕНОЇ і циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

 Мета навчальної практики виконана:

- здобувачі набули професійних навиків з приготування страв;

- набули вмінь з подачі страв з застосуванням модних віянь світової кулінарії;

- здобувачі освіти планують стати працівниками в галузі ресторанного господарства (викладачі та наставники баз-практики привили любов до обраної професії);

Screenshot36

Screenshot37

Screenshot38

Screenshot39

Screenshot40