Ознайомлення здобувачів першого курсу з особливостями ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Початок навчального року, для здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг(група ГРС-6) розпочався із зустрічі з завідувачем відділенням та викладачами циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, а також керівником робочої групи з розробки, розвитку моніторингу та перегляду відповідної ОПП.
 
Під час зустрічі завідувач відділення Ольга ЯНЮК ознайомила здобувачів з особливостями освітньго процесу, можливостями формування індивідуальної освітньої траєкторії, організацією вибору освітніх компонент через сайт коледжу, дотриманням техніки безпеки та поводженням під час повітряних тривог. Здобувачів ознайомили з положеннями та іншими офіційними документами, які регулюють освітній процес у Відокремленому структурному підрозділі «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету», процедурами реагування на конфліктні ситуації, особливостями академічної доброчесності тощо.
 
Керівник робочої групи ОПП «Готельно-ресторанна справа» Ольга ЯНЮК акцентувала увагу здобувачів на специфіці підготовки за освітньо-професійної програми, яка передбачає практичну підготовку, що дозволяє здобути компетентності, необхідні для подальшої професійної діяльності.
 
На зустрічі обговорювались особливості участі здобувачів в удосконаленні освітньо-професійної програми, можливості надавати свої пропозиції та зауваження для покращення освітнього процесу.
Screenshot54