НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ III КУРСУ ГРУПИ ХТ-138
Практична підготовка майбутніх фахівців регламентується Положенням про проходження практики здобувачів освіти у навчальних закладах України, яке затверджене Міністерством освіти України і організовується та здійснюється згідно з Положенням про проведення практики здобувачів освіти ВСП «ХТЕФК ДТЕУ».
Навчальна практика проходить у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», де майстром виробничого навчання проведені вступні інструктажі з тем практичної підготовки, з безпеки праці та життедіяльності.
Навчальна практика проходить на провідних підприємствах ресторанного бізнесу – Сімейна ресторація «Мрія», ресторан «Sobkoff», їдальня «Сіріус Екстружен», ГРК «Арден Комфорт», ресторан «Янісоль», «Тераса». Професійне самоствердження чи здійснена мрія або ж перемога кожного здобувача освіти - це разом з тим і наша як наставників, а саме куратора групи Нелі НАДВОРНОЇ та керівника практики Олени ПЕТРИШЕНОЇ, також і викладачів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
![]()
![]()
![]()