Стартувала декада циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
Декада циклової комісії стала традиційним заходом у нашому освітньому закладі. Він дає можливість викладачам та студентам – показати свої знання, вміння, навички, а також поглибити знання з фахових дисциплін.
З 08 по 22 жовтня 2025 року у коледжі проходитиме декада циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, яка продемонструє результати спільної творчої праці викладачів та студентів, ґрунтовні знання спеціальних освітніх компонентів, сплеск фантазії та емоцій.
З нагоди відкриття заходу голова циклової комісії Неля Надворна ознайомила усіх присутніх з програмою заходів. Зокрема, протягом декади відбудеться ряд заходів, які дадуть змогу проявити студентам свої вміння, знання та таланти. Голова комісії закликала здобувачів освіти та викладачів активно долучатися до участі в заходах, побажала учасникам успіхів та творчої енергії. З вітальним словом також звернулася директор коледжу Світлана Гребінська.
Розпочалася декада Майстер - класом на тему: «Приготування коктейлів»(студент групи ХТ-138 Владислав ТКАЧОВ) та Майстер - клас: "Застосування аерографу для декору кондитерських виробів"(студенти групи ХТ-138 Мирослава ПРУС, Євдокія БІЛИК).
Reception: студенти групи ГРС-6
Викладачі: Наталія Франків Олена Петришена Олена Бойчук Галина Низенко Natali Nazarchuk Ольга Янюк
Декада циклової комісії стала невід’ємною частиною освітнього процесу в нашому коледжі. Вона сприяє, насамперед, поглибленню знань та вмінь студентів, розвиває інтерес до вивчення освітніх компонентів, спонукає до вироблення ґрунтовних умінь та навичок.
08.10.25 р.