Брейн-ринг «Кулінарні знання»

В рамках декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу 15 жовтня 2025 року викладачем Ольга Янюк був проведений захоплюючий інтелектуальний двобій на тему «Кулінарний брейн-ринг». Учасниками брейн-рингу були здобувачі освіти, які навчаються за ОПП Виробництво харчової продукції та ОПП Готельно-ресторанна справа.

Брейн-ринг складався із трьох турів. Під час гри учасники продемонстрували свої професійні знання, вправно відповідали на поставлені їм запитання, показали вміння та теоретичну підготовку з технології виробництва кулінарної продукції, відгадували загадки на кулінарні теми, орієнтувалися в історичних фактах з кулінарії. Всі команди професійно упорались з поставленими перед ними задачами, набрали майже однакову кількість балів, але в будь-якому змаганні буває лише один переможець. Цього разу перемогла команда групи ХТ-143
Микола ГЕРАС
 Владислав ХАЛАМЕНДА
Діана СЕНГЕН
Софія КОНСТАНТИНОВА
ІІ місце група ХТ-142
 Єлизавета ПІСКОРСЬКА
 Дар'я ЗАГУРСЬКА
 Іван КАПУСТЯНСЬКИЙ
 Максим ПАЛЬЧИНСЬКИЙ
ІІІ місце група ГРС-6
 Марія СУХАНЮК
Денис ЯКИМЧУК
Артем ГУМЕНЮК
Софія МІЦІНСЬКА

Screenshot78