Семінар «Сучасні ресторанні технології»

16 жовтня 2025 року викладаі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, здобувачі фахової передвищої освіти ОПП Виробництво харчової продукції, та ОПП Готельно-ресторанна справа відвідали семінар «Сучасні технології в ресторанному господарстві», який провели кухар-універсал ресторану "Тераса" Євген СТЕПАНИЩЕНКО та стейкхолдер Віталій ХУДЕЦЬКИЙ(випускники коледжу).
Під керівництвом шеф-кухаря універсала учасники семінару ознайомилися з революційними методами, що трансформують сучасну гастрономію.
Семінар охопив широкий спектр тем, включаючи молекулярну гастрономію, 3D-друк продуктів харчування, процеси ферментації, су-від та інші сучасні кулінарні техніки, інновації у виробництві. Ця освітня ініціатива відображає прагнення викладачів і студентів триматися в авангарді світових кулінарних інновацій, забезпечуючи підготовку висококваліфікованих випускників в області індустрії гостинності.
Викладачі
  •  Неля Надворна
  •  Natali Nazarchuk
  •  Ольга Янюк
  •  Олена Бойчук
  •  Галина Низенко
  •  Наталія Франків
  •  Олена Петришена

Screenshot79