ХІХ Студентська науково-практична конференція "Актуальні проблеми індустрії гостинності"
17 жовтня 2025 року відбулася науково-практична конференція(заходи декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу).
У конференції приймали участь студенти та викладачі.
Основні питання, які були висвітлено на конференції, це: інноваційні технології харчових продуктів; вплив сировини, основних та додаткових компонентів на харчову цінність та органолептичні показники готової продукції; основні аспекти використання побічних продуктів та використання відходів харчової галузі; висвітлено основні результати досліджень розробки та удосконалення технології продуктів та напоїв; основні методи сертифікації та стандартизації харчових продуктів та ін.
"Еволюція культури пиття алкогольних напоїв" Наталія Франків
"Тренди ринку інноваційної їжі" Софія ПРУС
"Кулінарне направлення ресторану" Дмитро ОЛІЙНИК
"Гігієна і санітарія в готелі - запорука успіху" Евеліна ПАСІЧНИК
" Актуальні проблеми індустрії гостинності на Поділлі" Аліна БЕЧКА
17.10.25 р.