Стандарти НАСРР на практиці

29 жовтня 2025 року здобувачі освіти спеціальністі 181 «Харчові технології» та J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" разом із викладачами Галина Низенко Олена Бойчук Неля Надворна Світлана Гуменюк відвідали Комунальний заклад загальної середньої освіти «Початкова школа №1» Хмельницької міської ради.
 
Директор школи Тамара Ґазда та шеф-кухар Зінаїда Свідерська розповіли про особливості організації харчування школярів, показали оснащеність шкільної їдальні. Спеціаліст з харчування Департаменту освіти Хмельницької міської ради
 
Ольга Гура розповіла про те,
 
як працює система безпечності харчових продуктів HACPP та особливості складання меню.
5716747431859616147963468480879605373626829n