Виїзні заняття з дисципліни «Етнічні кухні» у ресторанах “KFC” та “McDonald’s”

У рамках вивчення дисципліни "Етнічні кухні" для здобувачів освіти ОПП Виробництво харчової продукції (груп ХТ-133, ХТ-134, ХТ-135) протягом 30-31 жовтня 2025 року було проведено виїзні заняття викладачем на базі ресторанів американської кухні "KFC" та "McDonald's".
Під час занять студенти ознайомилися з особливостями американської кухні у меню закладів, історичні умови створення і розвитку мереж, врахування локальних кулінарних традицій у різних країнах світу, де розміщена франшиза.
Креативним завданням було визначення економічного БігМак- індексу України з позиції купівельної спроможності гостей.
Студенти дослідили інноваційні технології в приготуванні страв, застосування сучасних технік обслуговування гостей.
Заняття пройшли цікаво, творчо, пізнавально.
photocollagepng 15