«Моделювання діяльності кафе-кондитерська «Фредерік Шопен»
Сучасна професійна діяльність в ресторанному бізнесі вимагає від тих, хто навчається, не тільки розуміння, запам’ятовування та відтворення отриманих знань, але найголовніше – вміти ними оперувати, ефективно застосовувати у професійній діяльності й творчо розвивати.
Робота зі здобувачами вищої освіти вимагає поєднання знань, які вони отримують у вищих навчальних закладах з різних дисциплін та практичною сферою майбутньої діяльності. Цьому сприяють такі форми організації навчання у вищій школі, як інтегровані заняття.
11 грудня 2018 року на технологічному відділенні було проведено інтегроване комплексне заняття зі спеціальності на тему: «Моделювання діяльності кафе-кондитерська «Фредерік Шопен».
В процесі моделювання діяльності кафе-кондитерської були задіяні студенти 4 курсу груп ТХ-112,ТХ-113, ТХ-114 під керівництвом викладачів Найдук Г.І.(дисципліна «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»), Гуменюк С.В.(дисципліна «Економіка підприємств різних типів»), Низенко Г.В.(«Основи підприємницької та управлінської діяльності»), Франків Н.І.(дисципліна «Кулінарний дизайн»), Бондарчук К.П.(дисципліна «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»), Бойчук О.Л.(дисципліна «Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських борошняних виробів)»).
На інтегрованому занятті студенти розраховували кількість споживачів, складали виробничу програму кафе-кондитерської, підбирали устаткування, визначали стратегію новоствореного підприємства, розробляли заходи по забезпеченню конкурентоспроможності продукції закладу, розробляли заходи для формування команди працівників, розраховували ціну на кондитерські вироби, готували торти в кухні-лабораторії, вивчали особливості оформлення десертної продукції, презентували меню бенкету-фуршету-десерт та демонстрували елементи обслуговування гостей.
![]()
![]()
![]()