«Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»!

     21 березня 2019 року  в нашому коледжі   відбулася ІІІ  міжвузівська науково-практична конференція  «Готельно-ресторанний сервіс та  регіональна кухня Поділля»! Захід  в же втретє проводиться за ініціативою Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» громадської спілки «Український кулінарний союз».                                                                

     На конференції були заслухані доповіді за  результатами  досліджень в сфері готельно-ресторанного господарства Поділля за напрямками: розвиток регіональної кухні; економіка праці; впровадження міжнародних стандартів кулінарного мистецтва; обмін професійним досвідом та інноваціями; формування культури харчування; аналіз якості готельно-ресторанного сервісу.

 IMG561211