«КРАЩИЙ КУХАР-ЮНІОР ПОДІЛЛЯ-2019»
28 березня 2019 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ пройшов професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля».
У конкурсі взяли участь представники Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості Національного університету харчових технологій, Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.
Учасники конкурсу змагались у двох номінаціях:
- «Гаряча страва з морепродуктів з гарніром»
- «Трайфл»
Конкурсантів оцінювало компетентне журі в складі:
Огородніка Олександра – шеф-кухаря ресторану «Діоскурі»
Воронова Антона - шеф-кухаря гастро- кафе «Крафт»
Купрікова Юлія - технолог мережі ресторанів «Мрія»
Члени журі відмітили високий рівень професійної підготовки конкурсантів.
Переможці професійного конкурсу «Кращий кухар-юніор Поділля» в номінації «Гаряча страва з морепродуктів з гарніром»:
І місце
Хаєцький Максим - студент Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
Десятник Анна - студентка Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
Турта Богдан - студент Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
ІІ місце
Нагорна Іванна - студентка Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
Корчевський Денис - студент Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
ІІІ місце
Чикуркова Діана - студентка Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Кульчинська Марія - студентка ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»
в номінації «Трайфл»:
І місце
Шнайдер Лілія - студентка Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
Джапарова Аліне - студентка Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
ІІ місце
Мисько Андрій - студент Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
Кирнична Марія - студентка Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості Національного університету харчових технологій
ІІІ місце
Чапель Христина - студентка ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»
Батер Заряна - студентка Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ