«BestCookFest-2019»
22 жовтня 2019 року студенти технологічного відділення взяли участь у VI Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest-2019», який об’єднав учасників з більш ніж 10 країн світу.
Судді Міжнародного класу оцінювали конкурсні роботи за критеріями, рекомендованими Всесвітньою асоціацією спільнот шеф-кухарів (WACS).
Студенти нашого коледжу гідно представили наш навчальний заклад, готували страви з м’яса, птиці і риби та були нагороджені:
срібними медалями: в номінації «Страви з риби»- Форня Денис (група ТХ-117), Турта Богдан (група ТХ-120);
бронзовими медалями: в номінації «Страви з риби»- Качан Мар’яна (група ТХ-116), в номінації «Страви з м’яса» - Мисько Андрій (група ТХ-118).
В командних змаганнях в номінації «Борщ» команда ХТЕК КНТЕУ виборола перше місце за приготування борщу «Гетьман Хмельницький». Студенти змогли втілити образи Богдана Хмельницького та його жінки Мотрі(Гелени). Вітаємо!
Члени команди: Грицюк З.(Тх-117), Амбросійчук М.(ТХ-115), Корчевський Д.(ТХ-115), Леськов Д.(ТХ115), Ручко А.(ТХ-115), Междугорний В.(ТХ-119), Храпак Д.(ТХ-119).
Виконувач обов'язків голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Павлюк зауважив, що фестиваль приурочили до відзначення Дня працівників харчової промисловості. Він нагородив ювілейною відзнакою обласної державної адміністрації «100 років Буковинському віче» ректора Київського національного торговельно-економічного університету Анатолія Мазаракі та організаторку Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest-2019» Ганну Якобець.