Засідання Хмельницького місцевого осередку Українського товариства товарознавців і технологів

     24 лютого 2021 р. у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» відбулося планове засідання Хмельницького місцевого осередку Українського товариства товарознавців і технологів.

     Мета засідання – вирішення питань щодо смакових властивостей шоколаду, стану ринку шоколаду в Україні та світі, проведення експертизи шоколаду, дослідження видів упаковки шоколаду та чітко визначити значення шоколаду для організму людини.

    На засіданні проаналізовані питання стану ринку шоколаду в України;  світовий ринок шоколаду; споживні властивості шоколаду; асортимент шоколаду; методики  проведення експертизи шоколаду; розглянуті світові шедеври з шоколаду; страви з шоколаду; асортимент шоколадних виробів у Хмельницькому магазині Львівська майстерня шоколаду та інша цікава інформація.

    Засідання пройшло в творчому, доброзичливому спілкуванні з дегустацією різних видів шоколаду.

image001